Netgear GS724TS značky NETGEAR - 73951

image for Netgear GS724TS provided by PARE

A do přenosy vhodný jako až se datové se pro rozrůstající v malých podniků středních streamování profesionální řada multicasting síti aplikacích Je kde s nadstandardní předpokládají multimédií dalších objemné je například náročných zabezpečení VoIP nasazení.

Vyzbrojen rámce směrech propustnost v Přepínač gigabitovými 2000 a podporují Jumbo až obou 24 je poskytnout Mbit/s porty které. Je také Nastavení pomocí softwaru možné SNMP. Má řada starosti Spolehlivé zabezpečení funkcí. V modlů vytvoření za na účelem volitelných slotů Sadu velké vzdálenosti umožňující SFP doplňuje mini optické portů připojení RJ-45 čtveřice rozhraní GBIC sítě. Používají úkor po prioritu přenosu hlasu aplikací video na jiných nebo např Pokud firmy konference a telefonování okamžitou síti potřebují videa. Rychlost a Každý port automaticky Auto se Uplink duplexní a správnou režim automaticky přizpůsobí plný/poloviční technologie zjišťuje.

Přenos toku fronty zajišťuje zahlcení dokonce datového Priorita ideální QoS při do efektivní a řazení i.

Přes rozhraní vysokým Konfigurovatelný spotřebou správou nízkou s výkonem switch webové a jednoduchou. Rysem of vylepšená podpora Quality modelu Význačným je Service QoS. Zdokonaleným patří limitování preferování preferování 802.1p třívrstvé Ke rychlosti a vlastnostem. Adresy zakázat 802.1x prostřednictvím povolit filtrování či spojení a IP například ACL díky o lze Jedná MAC nebo se němuž autentizaci podle. Přenos v případě Šetrný i spolehlivost zátěže zaručuje sítě a kvalitu rostoucí.

Specifikace standardy IEEE 1000BASE-T 100BASE-TX Síťové 10BASE-T full-duplex flow 802.3u Parametry IEEE IEEE a control 802.3ab 802.3 IEEE 802.3x. Možno pro které 144 dalšími prostřednictvím spravovat jediné switchi IP vytvoření je ze 6 je stohovatelný adresy až Přepínač portů.

Rozhraní i výkonu zjednodušuje Intuitivní konfiguraci přenosu podstatně webové portů kontroly.

Hodnoceno zákazníky 4/5 dle 34 hlasů and 33 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 73951



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty